Iceman Napisano 15 maja 2019 Udostępnij Napisano 15 maja 2019 Witam. Czy ktoś zna sposób aby nie było opóźnienia dźwięku w Denonie Ceolu N9 w stosunku do obrazu w przypadku oglądania filmu np. na laptopie i przesyłania dźwięku przez bluetooth w ww wspomnianym modelu wieży ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 15 maja 2019 Udostępnij Napisano 15 maja 2019 Nie wiem czy da się to skompensować sprzętowo, ale na pewno powinna być taka możliwość w aplikacji do odtwarzania filmów. Z tego co pamiętam to np. takie VLC powinno mieć opcję wprowadzania przesunięcia ścieżki dźwiękowej względem wideo (podobnie jak robi się to często z napisami). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iceman Napisano 15 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 maja 2019 No tak ale w przeglądarce internetowej nie ma takiej opcji. Oglądając np. youtube nadal będzie istniał ten problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 15 maja 2019 Udostępnij Napisano 15 maja 2019 @Icemanjaki masz bluetooth w laptopie ? Obstawiam,że reinstalacja albo aktualizacja sterowników może pomóc. Jest różnica kiedy laptop jest bardzo blisko odbiornika ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 15 maja 2019 Udostępnij Napisano 15 maja 2019 Zapewne jest to normalne , kiedyś już był taki temat - u mnie na ampli onkyo jak idzie yt po airplay to jest z 2s opóźnienia Musiałoby być jakieś ustawienie buforowania w sprzęcie by synchronizował ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iceman Napisano 15 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 maja 2019 To znaczy ja już nie mam tego Denona, sprzedałem go kuzynowi. A jakiego ma bluetootha w laptopie to nie wiem. Z czego wiem to kupił adapter bluetooth Philips i na nim wszystko działa dobrze więc przyczyną nie jest laptop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts