Iceman #1 Napisano 15 maja Witam. Czy ktoś zna sposób aby nie było opóźnienia dźwięku w Denonie Ceolu N9 w stosunku do obrazu w przypadku oglądania filmu np. na laptopie i przesyłania dźwięku przez bluetooth w ww wspomnianym modelu wieży ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukocz #2 Napisano 15 maja Nie wiem czy da się to skompensować sprzętowo, ale na pewno powinna być taka możliwość w aplikacji do odtwarzania filmów. Z tego co pamiętam to np. takie VLC powinno mieć opcję wprowadzania przesunięcia ścieżki dźwiękowej względem wideo (podobnie jak robi się to często z napisami). Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iceman #3 Napisano 15 maja No tak ale w przeglądarce internetowej nie ma takiej opcji. Oglądając np. youtube nadal będzie istniał ten problem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #4 Napisano 15 maja @Icemanjaki masz bluetooth w laptopie ? Obstawiam,że reinstalacja albo aktualizacja sterowników może pomóc. Jest różnica kiedy laptop jest bardzo blisko odbiornika ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #5 Napisano 15 maja Zapewne jest to normalne , kiedyś już był taki temat - u mnie na ampli onkyo jak idzie yt po airplay to jest z 2s opóźnienia Musiałoby być jakieś ustawienie buforowania w sprzęcie by synchronizował ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iceman #6 Napisano 15 maja To znaczy ja już nie mam tego Denona, sprzedałem go kuzynowi. A jakiego ma bluetootha w laptopie to nie wiem. Z czego wiem to kupił adapter bluetooth Philips i na nim wszystko działa dobrze więc przyczyną nie jest laptop. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach