Kubakk Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Mam taki magnetofon (wygrzebany z piwnicy po jakiś 20 latach) , niby działa , ale lewy kanał gra o 5-6dB słabiej niż prawy ,słychać i widać na gajgerach - spotkał się ktoś z czymś takim i może coś poradzić ? Granie z kasety jest mocno analogowe , wydaje się jakby było tam mniej zawartości niż chociażby z cd , ale ma swój urok ... PS: nie wiem czemu fotki z automatu obróciło , nawet jak zmniejszyłem wielkość. Panasonic made in japan , kable zintegrowane , czyli z czasów kiedy nie było wiadomo iż kable coś zmieniają https://www.cassettedeck.org/panasonic/rs-608 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 lipca 2019 Najprościej będzie jak oddasz sprzęt do serwisu i na pewno Ci pomogą. Uszkodzeń może być wiele więc bez pomiarów ciężko będzie ustalić co się stało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts