Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć,  mam problem z moim głośnikiem przenośnym Marshall Kilburn, głośnik normalnie się włącza i gra, ale tylko około minuty bo zaczyna przerywać z czasem coraz bardziej aż przestaje grać, dzieje się to nawet przy podłączeniu do sieci, po jakim czasie nieużywania po włączeniu znowu gra około minuty i ta sama historia, gdy zaczyna przerywać wyłączenie i ponowne włączenie nie daje żadnego rezultatu. Ktoś się spotkał z podobnym problemem? Co może powodować takie objawy? 

Napisano
2 godziny temu, S4Home napisał:

Spróbuj go sparować z innym telefonem

Ewentualnie szukał bym przyczyny w przegrzewaniu się go. Ale dlaczego? Gdzie kupiłeś? Jest gwarancją?

Nie ma znaczenia czy to inne urządzenie ( bluetooth i jack3.5mm, takie same objawy). Nie ma gwarancji, ale kupiłem tanio i mogę oddać bo miał normalnie grać, a właśnie po minucie do pięciu przestaje grać, jakby się coś grzało, ale własnie co? Końcówka mocy? I jak odczekam to gra i znów to samo po czasie. 

• 3 years later...
Napisano
Dnia 12.06.2019 o 22:32, Erwin3123 napisał:

Cześć,  mam problem z moim głośnikiem przenośnym Marshall Kilburn, głośnik normalnie się włącza i gra, ale tylko około minuty bo zaczyna przerywać z czasem coraz bardziej aż przestaje grać, dzieje się to nawet przy podłączeniu do sieci, po jakim czasie nieużywania po włączeniu znowu gra około minuty i ta sama historia, gdy zaczyna przerywać wyłączenie i ponowne włączenie nie daje żadnego rezultatu. Ktoś się spotkał z podobnym problemem? Co może powodować takie objawy? 

Cześć po ponad dwóch latach użytkowania takiego sprzętu stało się to samo. Po ok. 2 minutach też przestaje grać. Mam pytanie czy została zdiagnozowana przyczyna awarii? Proszę o pomoc.