DEVIL Napisano 23 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2008 Nie wiem ja czytałęm o 8.4,że dobrze grają z elektroniką Yamahy zwłaszcza w bi-wiringu.PS.Tak czy inaczej dzięki Panowie za sugestie a jak coś kupię to i tak podziele się wrażeniami na forum Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 24 października 2008 Udostępnij Napisano 24 października 2008 Doskonale, kolego Devil!Będziemy czekać na Twój opis!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 8 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2008 No i grają u mnie już od jakiegoś czasu te wafle,a grają całkiem całkiem Wharfedale u mnie w konfiguracji z Yamahą grają potężnie i szczegółowo.Bas jest głęboki nisko schodzący,ale nie dudniący,średnica łagodna,detaliczna nieco wysunięta,góra szczegółowa choć nie ujmująca.Dużą zaletą tych kolumn są dobre wokale i szeroka scena.W trybie Pure Direct grają wręcz analitycznie.Dobrze im robi połączenie Bi-Wiring.Warto zainwestować w lepsze kable.Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 8 listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 listopada 2008 Heh, a pomyslec, ze to tylko najzywklejsza budzetowka. No coz, musialbys posluchac powaznych systemow ! Pytanie tylko jak na to bys zareagowal Mozliwe, ze popadlbys w chorobe, jaka juz dawno nas opetala Ale najwazniejsze, ze sie Tobie podoba !Chociaz od siebie dodam: do czasu ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 9 listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 listopada 2008 Chyba muszę zaryzykować posłuchanie "wysokich półek" - mam nadzieję, że potem będę mógł wrócić do swojego zestawu bez wstrętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 9 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2008 Wiadomo to nie hi-end Jednak w tym budżecie to dobre skrzynki i nie żałuję tych paru stów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts