skywalker1978 Napisano 29 lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 lipca 2019 Cześć, Jakie głośniki moglibyście polecić do atmosa. W tej chwili mam system 5.1 i chcę rozszerzyć od dwa dodatkowe głośniki sufitowe. Mój aktualny zestaw: Ampli: Marantz SR6013 Przód: Monitor Audio Silver 6, tył: Monitor Audio Silver FX, Sub: Monitor Audio Radius HD, centralny: Monitor Audio Radius HD. Odległość od lewego głośnika amtos do miejsca odsłuch to ok. 2m (głośniki będzie lekko przed miejscem odsłuchu), lewy ok. 4,5m. Generalnie nie byłby symetrycznie położone względem siebie. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 lipca 2019 Monitor audio ma całą gamę głośników instalacyjnych. Są też takie które są robione dla współgrania z seria silver. Zadzwoń do nas albo podaj numer telefonu to przedstawimy ofertę zarówno tych do kompletu jak i tańszej alternatywy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts