Dawid Szumilas Napisano 29 lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 lipca 2019 Witam Mam dylemat bo nie wiem czy jest duża różnica miedzy ww. amplitunerami. Zastanawiam się czy jest sens dołożyć 400 zł do 876 (przy obecnych cenach to ok 40%)? Obecnie posiadam Onkyo 606 i kolumny jamo 706 + sub svs nsd 12. Muzyka to ogólnie pojęte umcy umcy (electro house, house, dubstep). Metraż 20m^2. kino/muzyka 70/30. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 lipca 2019 Witaj, 876 jest starszym modelem o rok ale to jednak wyższy model. O ile dobrze pamiętam to jest zrobiony na konstrukcji 905/906. A te grały znacznie lepiej. Miały możliwość kostkowania kanałów przednich. Więc różnica w cenie jest uzasadniona. Wszystko jednak zależy od stanu danych urządzeń. Jamo 706 nie znam w połączeniu z Onkyo. Jeśli jednak 876 ma dobry stan to polecam tego. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Szumilas Napisano 30 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2019 Dzięki za odpowiedź. Nastąpiła pomyłka, mam jamo 708 ale to wiele nie zmienia chyba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 lipca 2019 Udostępnij Napisano 31 lipca 2019 Boczny głośnik. Ale nie zmienia to nic biorąc pod uwagę te dwa modele. Nadal różnica między nimi jest taka sama. :∆ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts