Gość Napisano 30 lipca 2019 Napisano 30 lipca 2019 Panowie przeglądam te urządzenia chromecast i nigdzie nie mogę namierzyć chromecasta z wyjściem optycznym.To co znalazłem to albo HDMI albo min.jack3,5 i mikro USB. Gdzie to wyjscie optyczne na wzmak??? Odpisz, cytując
Paweł Pawlik Napisano 30 lipca 2019 Napisano 30 lipca 2019 Chromcast audio z mini jack 3,5. Trzeba wyjąć żółty kabelek i zastąpić go optycznym który od strony chromcasta ma mini toslink. Ta sama dziura w urządzeniu obsługuje dwa typy sygnałów. Odpisz, cytując
Gość Napisano 30 lipca 2019 Napisano 30 lipca 2019 Czyli jaki bym nie kupił z mini jack to po podmiance kabelka na mini tonslik mam optyka pasującego pod wzmak?Dzięki za szybką podpowiedz Odpisz, cytując
Gość Napisano 30 lipca 2019 Napisano 30 lipca 2019 8 minut temu, przemo820308 napisał: Czyli jaki bym nie kupił z mini jack to po podmiance kabelka na mini tonslik mam optyka pasującego pod wzmak?Dzięki za szybką podpowiedz Dokładnie Chromecast Audio masz kupić I spiesz się bo prawdopodobnie nie jest już produkowany a następcy brak. Odpisz, cytując
Recommended Posts