Mikrofon i statyw Napisano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2019 Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy statyw ATHLETIC MIC-5C jest kompatybilny z mikrofonem novox nc-1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2019 1 godzinę temu, Mikrofon i statyw napisał: czy statyw ATHLETIC MIC-5C jest kompatybilny z mikrofonem novox nc-1? Zgaduję , że chodzi o mocowanie , gwint w statywach mikrofonowych jest znormalizowany , z tego co doczytałem w uchwycie dołączonym do tego mikrofonu masz również przejściówkę z gwintu dużego na mały. Uwaga ! Inny / mniejszy/ gwint maja statywy fotograficzne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom.O Napisano 23 października 2019 Udostępnij Napisano 23 października 2019 Przejściówkę na gwint do statywu fotograficznego można dokupić. Sam stosuję takie rozwiązanie bo mam 3 statywy foto i nie chciałem mieć kolejnego tylko do mikrofonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts