Ferguson Napisano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2019 Szanowni, Poszukuję koła napędowego do gramofonu Ferguson Studio 6. Załączam zdjęcie. Niestety po około 40 latach guma zrobiła się twarda i śliska, przez co ślizga się i nie napędza poprawnie talerza. Chciałem zapytać na forum, może ktoś będzie wiedział, miał pomysł gdzie takie koło można nabyć, zamówić? Wymiary koła: - Średnica 4 cm, - Średnica częśći metalowej (bardzo lekki stop) - 2.5 cm - Średnica otworu wewnętrznego - 4mm. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2019 Udzielę ci rady której udzielił mi @Audio AutonomyAutonomyAutonomyAAutAutonomyAutonomyAuton Kółko gotujemy w gorącej wodzie. Na dno garnka kładziesz szmatkę. Swoje kółko gotowałem ok. 3 minuty chyba. To działa serio Co jest z tym "przywoływaniem" przy korzystaniu z Androida????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferguson Napisano 11 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2019 Wielkie dzięki za poradę!!! To rzeczywiście działa!!! Załączam film z nagraniem jak to było Przed i jak jest Po dla zainteresowanych efektami. Teraz muszę uporać się ze stukaniem... Po.mp4 Przed.mp4 Po.mp4 Po.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2019 Dobra robota! Proste rozwiązania są jak zwykle najlepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts