Robert Janiszewski Napisano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2019 Witam. Postanowiłem zmienić swoje wysłużone Logitech x-230. Wytypowałem trzy propozycje: TAGA inTONE 2.1 mini Bluetooth,USB ok 350zł KRUGER&MATZ SPIRIT 2.1 BT ok 400zł MICROLAB FC-530. ok 300zł. Co o nich sądzicie? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2019 Tak naprawdę to nie wiadomo w jakim kontekście pytasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Janiszewski Napisano 25 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2019 hmm, do codziennego słuchania muzyki przed komputerem. Dodatkowo chcę kupić kartę dźwiękową na pcie aby jeszcze poprawić jakość dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2019 Ale to dział dotyczący kina domowego. Jak tu trafiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Janiszewski Napisano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2019 Ponieważ mój komputer jest także moim kinem domowym. Na działach komputerowych doradzają o zestawach "dla graczy". A ja potrzebuje klasycznych głośników do kina domowego 2.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2019 2.1 to zestaw stereo z subwooferem. Klasyczne kino to jest 5.1. W tym przedziale cenowym to raczej diametralnych różnic w brzmieniu nie będzie pomiędzy takimi zestawami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Janiszewski Napisano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2019 Byłem posłuchać KRUGERy, tragedia. Także będę kupował coś lepszego 2.0 aktywne. tak do 600zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts