pr0fil Napisano 14 września 2019 Udostępnij Napisano 14 września 2019 Cześć, Czy do takich głosników "Definitive Technology ProCinema 600" znajdę jakieś zamienniki jeśli chodzi o uchwyty mocujące? Poniżej uchwyt Definitive Technology VEPC Pro-Mount 90 - kwota zawrotna. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31Mz4nlTD7L._SL500_AC_SS350_.jpg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 września 2019 Udostępnij Napisano 16 września 2019 Raczej samoróbki. Musisz po prostu znać wielkość gwintu i oczekiwania. Dlaczego seryjne nie podchodzą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justg Napisano 16 września 2019 Udostępnij Napisano 16 września 2019 Bo z tego co wiem to nie ma ich dołączonych w komplecie a koszt to okolo 50$ za szt gdzie przy 6 robi sie juz spora sumka:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 września 2019 Udostępnij Napisano 17 września 2019 No to rozumiem, że kupując taki zestaw i chcąc go powiesić sprawdza się takie rzeczy przed zakupem? Wydawało mi się że kiedyś uchwyty były w komplecie. Dawno nie miałem tego setu na stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts