Szato71 Napisano 31 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2019 Dnia 10.10.2019 o 08:24, S4Home napisał: W miarę ale: Płacisz za Atmosa którego nigdy nie wykorzystasz. Ani z takich kolumn ani przy takim ustawieniu. Do tego dość mizerny sub. Po prostu stosunkowo słaby. Moim zdaniem cena jest mocno poniesiona. W podobnej cenie bardziej cenie KEF E305. Ale na Twoim miejscu sprawdził bym coś tańszego na pierwszy ogień. Udało mi się kupić w dobrej cenie KEF E305, póki co mam amplituner DENON AVR-1705, Podpowiedzcie mi proszę czy trzeba go zmienić żeby się cieszyć lepszym dźwiękiem a jak tak to co warto kupić żeby dobrze grało z tymi głośnikami ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 października 2019 Udostępnij Napisano 31 października 2019 Tak przydało by się ale nie jest to takie pilne. Obecny amplituner nie jest szczytem techniki ani brzmienia. Dodatkowo kefy ładniej grają z czymś jaśniejszym. Jak Yamaha czy Onkyo. Więc jak będzie budżet to taki ,686/696 czy 685 będzie dobrym wyborem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts