Adamo12 Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Witam. Panowie proszę o radę w sprawie subwoofer. Mam Marantza z serii 15 wraz z dwoma kolumnami Tannoy tewolutoin r3, obecnie przyszedł czas na zakup subwoofera. Pokój ma 24 m2 w kwadracie docelowo chce dokupić jeszcze tylne kolumny ale to późniejszy temat. Nie wiem jaka moc musi mieć subwoofer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 września 2019 Udostępnij Napisano 23 września 2019 Tyle kolumny? Masz pm15 czy sr15xx? Bo jeśli pm to powinieneś iść w typowy sub do stereo , rel lub velodyne. A jeśli sr to taki tannoy ts2.10, 2.12 ci po prostu wystarczy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo12 Napisano 23 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2019 9 godzin temu, S4Home napisał: Tyle kolumny? Masz pm15 czy sr15xx? Bo jeśli pm to powinieneś iść w typowy sub do stereo , rel lub velodyne. A jeśli sr to taki tannoy ts2.10, 2.12 ci po prostu wystarczy. Pozdrawiam Aktualnie mam Marantza 1509 z 2 kolumnami frontowymi ale będę chciała dokupić jeszcze 2 kolumny tylne w przyszłości pod kino domowe. Obecnie chce kupić sub. Pod muzykę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 września 2019 Udostępnij Napisano 24 września 2019 No ale masz amplituner do kina. Więc po co ci sub do muzyki skoro amplituner i tak gra kinowo. To weź takiego tannoya ts2.10 lub 2.12. W stereo gra super a i w kinie cię nie zawiedzie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts