xaid Napisano 31 października 2008 Napisano 31 października 2008 Witam Od dłuższego czasu rozglądam się za wooferkiem i mam do znawców pytanie, jak taki sub bedzie sie spisywal w takim malym pokoju.... Ludzie piszą że jest zdecydowanie za mocny do takich pomieszczeń, tak myśle przecież jest w nim pełno regulacji i nie musi on grać caly czas na full, mozna go stonowac... chciałbym zobaczyc waszą opinie...mój zestaw:DenonAVR 1708dvd 1740wharfedale 9.5 Odpisz, cytując
pirs Napisano 31 października 2008 Napisano 31 października 2008 Nie obawiaj się.Napewno nie będzie za duży.Swoją drogą ten sub został wysoko oceniony w testach.Moim skromnym zdaniem to dobry wybór.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
audionet Napisano 31 października 2008 Napisano 31 października 2008 Też sie zgadzam z przedmówcą .Subwofer można precyzyjnie dostroić do swoich potrzeb. Odpisz, cytując
xaid Napisano 5 listopada 2008 Autor Napisano 5 listopada 2008 no to wielkie dzięki za info w sumie to liczyłem na takie odpowiedzi.. hehe a drugą sprawą to widzieliście jak cena tego wufera się masakrycznie zmienia... ? aż włos się jeży na głowie hehostatnio hmm koło miesiąca kosztował koło 1,7 kafla, a teraz.... przemilcze to :/ Odpisz, cytując
Recommended Posts