ShelShock Napisano 5 października 2019 Napisano 5 października 2019 Witam, szukam bezprzewodowego głośnika i zastanawiałem się nad jbl flip 4/5. Aczkolwiek pod jakimś postem widziałem pełno komentarzy, iż są to bardzo przereklamowane głośniki, które są nie warte swojej ceny, gdyż można znaleźć lepiej grające w o wiele niższej cenie. Z kolei na innej stronie, jbl flip 4 był bodajże na 2/3 miejscu w rankingu najlepszych głośników do pewnej kwoty. Może ktoś się lepiej wypowie, a może i przy okazji poda jakąś ciekawą ewentualność. To, na czym mi zależy to m.in.: > na duży plus miałyby małe rozmiary, tak by się zmieścił do kieszeni lub dłoni, np. owy Flip 4 bądź 5, > jakość dźwięku, głównie muzyka elektroniczna, rap/trap i niekiedy coś w stylu starych polskich piosenek, > dobrze by było, gdyby nie był bardzo wrażliwy i dałby radę przetrwać jakieś nieduże upadki, np z kieszeni > cena to mniej więcej do 600 zł, może być mniej, rozważałem również Bose Soundlink mini II. Odpisz, cytując
Michq30 Napisano 6 października 2019 Napisano 6 października 2019 Słuchałem obu. Niebo a ziemia. Jak masz do wyboru tego Bose, a JBL Flipa - Bierz Bose. Nie zawiedziesz się. Przynajmniej na moje ucho, każdy ma inny gust Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 9 października 2019 Napisano 9 października 2019 Tylko że do tych głośników musisz mieć spore kieszenie. Większe głośniki pozwalają grać zwykle głośniej. Te droższe mogą grać zwykle lepiej. Jeśli potrzebujesz czegoś o niedużych gabarytach i dobrze wykonanego to myślę ze nie warto tyle wydawać. Dobrze gdybyś mógł posłuchać jak gra Xiaomi Mi Bluetooth Speaker. Tu nie przepłacisz i dostajesz dobrą jakość. Nie wiem tylko czemu na nasz rynek trafiają w wersji okrojonej o slot karty pamięci. Odpisz, cytując
Recommended Posts