RObertoo Napisano 3 listopada 2008 Napisano 3 listopada 2008 Mam potrzebę zrobienia namiastki digigramu może doradzicie jakieś konkretne rozwiązanie sprzętowo programowe które może obsłużyć (dwie playlisty i GPI)Potrzebuje karty dźwiękowej wraz z oprogramowaniem. Budżet w granicach 4000zł.Wymagania- Dwa niezależne analogowe wyjścia z karty muzycznej- min. 24 bit 96 KHz- Oprogramowanie umożliwiające zarządzanie dwiema niezależnymi playlistami osobno dla każdego kanału- NAJWAŻNIEJSZE dwa wzejścia typu GPI (reagujące na zwarcie albo rozwarcie dowolnie) tak ze jeśli np. zewrę GPI1 to kanał pierwszy zaczyna odtwarzać przygotowany klip z playlisty.- Wejścia GPI mogą być na karcie dźwiękowej bądź jakoś niezależnie- zakładam ze problem będzie z oprogramowaniem bo karta to pewnie większość.Robert Olechowski Odpisz, cytując
power Napisano 10 listopada 2008 Napisano 10 listopada 2008 Prawdopodobnie nic nie doradzimy, bo nie wiemy nawet o czym mówisz. To jest forum o sprzęcie domowym, stacjonarnym a nie komputerowych digiramach... Odpisz, cytując
Perkoz_1 Napisano 12 listopada 2008 Napisano 12 listopada 2008 powerMasz flaszkę u mnie za nad wyraz słuszne spostrzeżenie Ja też nie wiem o czym ten bełkot. No ale przecie my som audiofile a nie digiramofile No ale żeby kolega RObertoo się do nas nie uprzedził alergicznie to podam kilka linków na których zapewne mu komputerofile pomogą:- www. benchmark.pl- www.pclab.pl- www.frazpc.plPzdr.PS. A przy okazji i w ramach marketingu to może Kolega RObertoo miast zajmować się bezdusznymi komputerowymi pierdołami to zajął by się słuchaniem muzyczki na konkretnym sprzęcie? Zawsze to lepsiejsze dla zdróweczka fizycznego jak i psychicznego. Relaksik, luzik, melancholyja, lampka szampana i świece + piękna kobieta. A na dodatek znika problem nadmiaru pieniążków w kieszeni Jakby co to my chętnie pomożemy wejśc w ten świat iluzji i natchnienia. Tylko słowo i masz Bracie. Odpisz, cytując
Recommended Posts