Rodeush Napisano 18 października 2019 Udostępnij Napisano 18 października 2019 Witam. Możecie powiedzieć jaki sprzęt trzeba wybrać by wzmocnić głośność samych dialogów w filmach?? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 19 października 2019 Udostępnij Napisano 19 października 2019 Jeżeli to nie ma być do muzyki i nie do końca chodzi Tobie o efekt przestrzenny to według mnie rozwiązaniem może być soundbar. Zwykle w zestawie z wooferem który podczas filmów tez swoje zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 października 2019 Udostępnij Napisano 21 października 2019 Jaki masz amplituner? Większość na takie funkcje tylko w zależności od modelu i bączek się nazywają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodeush Napisano 24 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2019 Na chwile obecną mam tylko TV. Z niego płynie wszelki dźwięk podczas oglądania telewizji. Nie chodzi mi o jakieś spektakularne efekty, tylko żeby nie trzeba było przyciszać kiedy leci muzyka, i odwrotnie kiedy rozmawiają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 No to amplituner. I zestaw kolumn. Większość amplitunerów ma funkcję regulacji wokalu oraz wyrównywania poziomu głośności różnych źródeł. Za używany sprzęt licz od 1.5k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodeush Napisano 8 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2019 Łomatko. To więcej niż mój nowy TV... No to trzeba żyć dalej tak jak teraz jest. Koszty to jedno. Nie mam miejsca na amplituner i kolumny, moze jakieś satelity by się udało gdzieś powiesić. Jednak tylko przy TV. Dalej to już tylko bezprzewodowe a to by pewnie jeszcze zwiększyło koszty. A soundbar y nie są w stanie pełnić takiej funkcji?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 listopada 2019 Nie kojarzę żeby miały taką opcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts