AnnaKatarrinaSatan Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Głośniki wyszarpane ze strychu, odnowione przeze mnie. Pięknie grają i cieszą ale czy możecie mi powiedzieć do czego służą te przełączniki na nich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Regulacja tonów wysokich i średnich od -2 do +2 w jakiejś skali, chyba dB 🙂 -tak według mnie to wyglada A może nawet od -4 do +4... Tak po dokładniejszym spojrzeniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Tak jak wspomniał inferno , regulacja tonów -6 do +2 . Mnie jednak martwi co innego , wzmacniacz i jego położenie 😲 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 @Mike24 a znasz kolumny? Bo z pokręteł i opisu na nich to chyba nie wynika te -6 z jakiegoś manuala brałeś ? Tak z ciekawości pytam bo po oznaczeniach można to różnie interpretować Edit : a może i masz racje tam brakuje tej jednej kropki wiec może od -6 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaKatarrinaSatan Napisano 26 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2019 Na kolumnach nie było żadnej tabliczki znamionowej i wogóle wcześniej wyglądały na samoróbki dziadka z płyt meblowych😊 ale pięknie grają i mam do nich duży sentyment 6 godzin temu, Mike24 napisał: Tak jak wspomniał inferno , regulacja tonów -6 do +2 . Mnie jednak martwi co innego , wzmacniacz i jego położenie 😲 I taaak wieeem gdzie stoi ale znacie kobity...dizajn ponad prawidłowość 😁. Osoba która dała mi wzmacniacz w prezencie to samo mi mówiła, po czym machnęła ręką i powiedziała...najwyżej ci naprawię😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 Kolumny wyglądają fantastycznie Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ? Co do wzmacniacza - ugotujesz go Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaKatarrinaSatan Napisano 26 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2019 7 minut temu, Fafniak napisał: Kolumny wyglądają fantastycznie Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ? Co do wzmacniacza - ugotujesz go Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin Z kolumnami było troche pracy, ściągnięte wszelkie brzydkie plastiki narożniki, szpachlowane, szlifowane, malowane i metodą transferu decoupagu naniesione fotografie (wiem nic wam to nie mówi 😁). Kolumny są dwie i na każdej inny zestaw starych zdjęć. Jest to też forma rozrywki imprezowej, kto odgadnie więcej postaci, z tyłu wypisane są wszyscy artyści 😊. A co do wzmacniacza, szafka z tyłu jest otwarta i nad wzmacniaczem też jest przestrzeń. Wystarczy? 😁 Nie wystarczy?😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 Przed chwilą, AnnaKatarrinaSatan napisał: (wiem nic wam to nie mówi 😁) Moja żona robi biżuterię recykling/upcykling - to się podpytam bo coś ostatnio wspominała o dekupażu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts