AnnaKatarrinaSatan Napisano 25 października 2019 Napisano 25 października 2019 Głośniki wyszarpane ze strychu, odnowione przeze mnie. Pięknie grają i cieszą ale czy możecie mi powiedzieć do czego służą te przełączniki na nich? Odpisz, cytując
Inferno Napisano 25 października 2019 Napisano 25 października 2019 Regulacja tonów wysokich i średnich od -2 do +2 w jakiejś skali, chyba dB 🙂 -tak według mnie to wyglada A może nawet od -4 do +4... Tak po dokładniejszym spojrzeniu Odpisz, cytując
Mike24 Napisano 25 października 2019 Napisano 25 października 2019 Tak jak wspomniał inferno , regulacja tonów -6 do +2 . Mnie jednak martwi co innego , wzmacniacz i jego położenie 😲 Odpisz, cytując
Inferno Napisano 26 października 2019 Napisano 26 października 2019 @Mike24 a znasz kolumny? Bo z pokręteł i opisu na nich to chyba nie wynika te -6 z jakiegoś manuala brałeś ? Tak z ciekawości pytam bo po oznaczeniach można to różnie interpretować Edit : a może i masz racje tam brakuje tej jednej kropki wiec może od -6 🙂 Odpisz, cytując
AnnaKatarrinaSatan Napisano 26 października 2019 Autor Napisano 26 października 2019 Na kolumnach nie było żadnej tabliczki znamionowej i wogóle wcześniej wyglądały na samoróbki dziadka z płyt meblowych😊 ale pięknie grają i mam do nich duży sentyment 6 godzin temu, Mike24 napisał: Tak jak wspomniał inferno , regulacja tonów -6 do +2 . Mnie jednak martwi co innego , wzmacniacz i jego położenie 😲 I taaak wieeem gdzie stoi ale znacie kobity...dizajn ponad prawidłowość 😁. Osoba która dała mi wzmacniacz w prezencie to samo mi mówiła, po czym machnęła ręką i powiedziała...najwyżej ci naprawię😊 Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 26 października 2019 Napisano 26 października 2019 Kolumny wyglądają fantastycznie Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ? Co do wzmacniacza - ugotujesz go Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin Odpisz, cytując
AnnaKatarrinaSatan Napisano 26 października 2019 Autor Napisano 26 października 2019 7 minut temu, Fafniak napisał: Kolumny wyglądają fantastycznie Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ? Co do wzmacniacza - ugotujesz go Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin Z kolumnami było troche pracy, ściągnięte wszelkie brzydkie plastiki narożniki, szpachlowane, szlifowane, malowane i metodą transferu decoupagu naniesione fotografie (wiem nic wam to nie mówi 😁). Kolumny są dwie i na każdej inny zestaw starych zdjęć. Jest to też forma rozrywki imprezowej, kto odgadnie więcej postaci, z tyłu wypisane są wszyscy artyści 😊. A co do wzmacniacza, szafka z tyłu jest otwarta i nad wzmacniaczem też jest przestrzeń. Wystarczy? 😁 Nie wystarczy?😂😂😂 Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 26 października 2019 Napisano 26 października 2019 Przed chwilą, AnnaKatarrinaSatan napisał: (wiem nic wam to nie mówi 😁) Moja żona robi biżuterię recykling/upcykling - to się podpytam bo coś ostatnio wspominała o dekupażu Odpisz, cytując
Recommended Posts