Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Mike24 a znasz kolumny? Bo z pokręteł i opisu na nich to chyba nie wynika te -6 z jakiegoś manuala brałeś ? Tak z ciekawości pytam bo po oznaczeniach można to różnie interpretować 

Edit : a może i masz racje tam brakuje tej jednej kropki wiec może od -6 🙂

Napisano

Na kolumnach nie było żadnej tabliczki znamionowej i wogóle wcześniej wyglądały na samoróbki dziadka z płyt meblowych😊 ale pięknie grają i mam do nich duży sentyment

6 godzin temu, Mike24 napisał:

Tak jak wspomniał inferno , regulacja tonów -6 do +2 .

Mnie jednak martwi co innego , wzmacniacz i jego położenie 😲 

I taaak wieeem gdzie stoi ale znacie kobity...dizajn ponad prawidłowość 😁. Osoba która dała mi wzmacniacz w prezencie to samo mi mówiła,  po czym machnęła ręką i powiedziała...najwyżej ci naprawię😊 

Napisano

Kolumny wyglądają fantastycznie :D

Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ?

Co do wzmacniacza - ugotujesz go :(

Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin :)

Napisano
7 minut temu, Fafniak napisał:

Kolumny wyglądają fantastycznie :D

Świetny pomysł z tymi fotografiami. To dobitki wsadzone/przyklejone czy naniesione na lakier jakąś metodą ?

Co do wzmacniacza - ugotujesz go :(

Z tyłu szafki (jak bardzo zależy ci żeby pozostał w tym miejscu) można zamontować dwa wolnoobrotowe wentylatory na 220V - miałem w ten sposób zrobiony "system" wiele lat temu, zdawało egzamin :)

Z kolumnami było troche pracy,  ściągnięte wszelkie brzydkie plastiki narożniki, szpachlowane, szlifowane, malowane i metodą transferu decoupagu naniesione fotografie (wiem nic wam to nie mówi 😁). Kolumny są dwie i na każdej  inny zestaw starych zdjęć. Jest to też forma rozrywki imprezowej, kto odgadnie więcej postaci, z tyłu wypisane są wszyscy artyści 😊.

A co do wzmacniacza, szafka z tyłu jest otwarta i nad wzmacniaczem też jest przestrzeń. Wystarczy? 😁 Nie wystarczy?😂😂😂