S4Home Napisano 16 listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 listopada 2019 RMS jest dystrybutorem Triangle na Polskę. MA wszystkie modele. Wypożycz je od nich i sam sprawdź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Dnia 14.11.2019 o 11:29, Łukasz Olszewski napisał: szczególnie widzi mi się Rotel A11 ( cena na dziś to 2999 zł ) ma wszystkie (złącza ),prócz cyfrowych/optycznych które bym chciał mieć we wzmaku ... model A12 jeszcze bardziej kusi W tym najwyzszym modelu Rotel A14 masz te wejscia i jest oczywiscie mocniejszy od w/w modeli, ale jest tez sporo drozszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Olszewski Napisano 22 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 ... zgadza się ale a14 to już troszkę przekracza mój budżet ... myśle ze A12 mi styknie na pokój 20 metrowy 😉wszystko wyjdzie tak na prawdę na odsłuchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Dokładnie. Daj znać jak będziesz po odsłuchu. Wtedy powiemy coś więcej. Jesteś już umówiony? Wiesz jakie kolumny będą podłączone? Czy u siebie testujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts