pietrek Napisano 5 kwietnia 2020 Autor Napisano 5 kwietnia 2020 2 godziny temu, zzoltar napisał: Co kolega ma na myśli mówiąc o możliwości regulacji ? Myślę, że kolega ma na myśli możliwość regulacji tonów niskich i wysokich. 😉 Czyli to co opisałem w pierwszym poście. 😉 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 kwietnia 2020 Napisano 6 kwietnia 2020 MQA i regulacja tonów ?????????? LOL Odpisz, cytując
pietrek Napisano 7 kwietnia 2020 Autor Napisano 7 kwietnia 2020 (edytowany) Jak w listopadzie zadałem to pytanie, to kolega dopiero po trzech dniach zareagował, i do tego trochę nie na temat. 🙂 Teraz już wiem, że nie ma takiej możliwości przy odtwarzaniu MQA. 🙂 Edytowano 5 lipca 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując
Wojtek Ptak Napisano 15 października 2021 Napisano 15 października 2021 Wczoraj wypuścili nowy soft do ONKYO 8390 i dalej nie ma MQA a soft miał to naprawić Odpisz, cytując
Wojtek Ptak Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Dziś moje tx 8390 nie może się połączyć z siecią - proszę o info czy ten problem dotyczy tylko mnie czy to może większa usterka ? Odpisz, cytując
Recommended Posts