pietrek Napisano 5 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2020 2 godziny temu, zzoltar napisał: Co kolega ma na myśli mówiąc o możliwości regulacji ? Myślę, że kolega ma na myśli możliwość regulacji tonów niskich i wysokich. 😉 Czyli to co opisałem w pierwszym poście. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2020 MQA i regulacja tonów ?????????? LOL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek Napisano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2020 (edytowany) Jak w listopadzie zadałem to pytanie, to kolega dopiero po trzech dniach zareagował, i do tego trochę nie na temat. 🙂 Teraz już wiem, że nie ma takiej możliwości przy odtwarzaniu MQA. 🙂 Edytowano 5 lipca 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Ptak Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Wczoraj wypuścili nowy soft do ONKYO 8390 i dalej nie ma MQA a soft miał to naprawić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Ptak Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Dziś moje tx 8390 nie może się połączyć z siecią - proszę o info czy ten problem dotyczy tylko mnie czy to może większa usterka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts