smitek Napisano 26 listopada 2019 Napisano 26 listopada 2019 (edytowany) Mam problem z subem Magnata. Podczas głośniejszego odsłuchu - wartość na wzmacniaczu: -15dB zanika dźwięk z subwoofera. Pomaga jedynie ponowne włączenie i wyłączenie suba no i oczywiście przyciszenie. Ustawienia SUBa widoczne na załączonym zdjęciu (SUB połączony przez LFE). Dodam, że w urządzeniu wymieniony został gwarancyjnie cały tylni panel i usterka ponownie występuje. Jakieś sugestie ? Wzmacniacz: stary HK AVR 155: wartość dla suba -1dB Edytowano 26 listopada 2019 przez smitek Odpisz, cytując
S4Home Napisano 27 listopada 2019 Napisano 27 listopada 2019 Zaskoczę cie. Ale osobiście się spotkałem z przypadkiem gdzie wina leżała po stronie harmana. Było to w modelu 255 albo 355. Uszkadzał on gniazdo lfe w subie. Wymienialiśmy 3 razy aż klient wymienił na Onkyo. Serio. Nie wiem czy tu jest to samo. Ale suba znam i nie miał takich wad. Odpisz, cytując
smitek Napisano 2 grudnia 2019 Autor Napisano 2 grudnia 2019 Sprzęt po wizycie w Autoryzowanym Serwisie Magnata - sprawny. Temat do zamknięcia. Odpisz, cytując
Recommended Posts