kolodziejski #1 Napisano 8 grudnia 2019 Dzień dobry , szukam odtwarzacza z opcją sacd. Wymagania to odczyt CD i SACD oraz czytelna góra, cena max 1400zł . (Fajnie jakby miały regulowany sygnał po rca.) Z mojej wiedzy warunki spełniają nowe Pioneery ( ale nie chce iść na łatwiznę) , potem krótka seria starszych modeli tzn. pd6 i pd9 te z wciętym pofalowanym frontem, ale niewiem jak z laserem bo do pionków drogie ponoć. Podobają mi się Denony i tu są : dcd1500, dcd 1510 i dcd1520. Gdzieś wyczytałem że ktoś napisał że najstarszy 1500 gra płasko itd, ale 1510,1520 dużo lepiej i fajnie. Kiedyś miałem dcd720 i grał przestrzennej niż pionek pd10, czemu 1500 mialby grać gorzej? Macie jakieś doświadczenie z tymi np Denonami ? Może Marantz serii 700x miał dacd? Sorrki że tak długo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek001 #2 Napisano 9 grudnia 2019 A jaką masz resztę systemu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach