Fafniak Napisano 11 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2019 Kupiłem dwie. Przyszła jedna Czy bywa tak ze zamówienie rozdzielają na 2 przesyłki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Ja kupuję często na amazon (choć może nie płyty). Fafniak, przecież tam do każdej jednej rzeczy masz osobny"tracking" i jeśli ten mówi, że jakaś rzecz jest doręczona - to ma być doręczona. Jeśli jest inaczej to masz chyba przycisk "zgłoś problem" czy jakoś tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Wygląda na to że rozdzielili zamówienie na osobne paczki. Dziwne. pierwszy raz się z tym spotykam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Nawet jeśli rozdzielili to musisz mieć tracking do tej drugiej. A te płyty to od jednego sprzedawcy? Bo na amazon przecież różni handlują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Amazon w obydwu przypadkach. Faktycznie sa dwa odrębne "trackingi" Po prostu jest to dla mnie dziwne. Zwykle "sumuje" sie przedmioty do jednej przesyłki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Pewnie z różnych magazynów wysłane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 @Fafniak Pochwal się 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Nie ma się czym chwalić Ta która przyszła to : https://www.empik.com/southern-gothic-tyminski,p1225995935,muzyka-p A nie przyszła (mam nadzieje że tylko na razie ) to soundtrack Viking-ów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts