Grzegorz Batorski Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 Witam, Nie znalazłem żadnego tematu odnośnie gramofonu philips electronic 312 vintage, więc chciałbym się was zapytać czy jest on wart uwagi. Kupuję swój pierwszy gramofon i nie chciałbym na niego wydać fortuny, jako że jestem studentem to każdy grosz się dla mnie liczy. Dany gramofon znalazłem w kwocie 500 zł dodatkowo oferta jest z mojego miasta, co ułatwia sprawę transtortu i wcześniejszego obejrzenia gramofonu. Czy uważacie, że warto kupić ten gramofon, czy może macie inne propozycje, które zamkną się w przedziale finansowym 500 zł. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 (edytowany) Daj link. Szczerze to bym odpuścił ten model. Na olx 1 oferta. Ten Gramofon wymaga przeglądu. A to dodatkowy koszt. Lepiej poszukać już po pełnym serwisie i przeglądzie. Do gramofonu potrzebny jest jeszcze wzmacniacz z gniazdem phono lub zewnętrzny przedwzmacniacz gramofonowy jeżeli phono brak. Kolumny głośnikowe, przewody. Dodatkowo: Myjka do płyt, podręczny zestaw czyszczący do igieł ze szczoteczką weglową. Koszulki antystatyczne. Waga elektroniczna (jubilerska). Czasem trzeba dokupić nową igłę. A ile masz winyli?? Pozdrawiam Edytowano 16 grudnia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 Hej, przeniosłam temat do odpowiedniego działu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Batorski Napisano 16 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 (edytowany) Dzięki za odpowiedź! Winyli mam pod dostatkiem, bo trafiła w moje ręce kolekcja taty (ponad 200), a oto oferta o której mówiłem https://www.olx.pl/oferta/gramofon-philips-electronic-312-vintage-CID99-IDyRkCW.html. Moją uwagę przykuł również model dual dt 250 https://allegro.pl/oferta/gramofon-dual-dt-250-przedwzmacniacz-usb-8059567088?utm_medium=app_share&utm_source=facebook tutaj można go kupić w podobnej cenie co philips o który pytałem. Myślisz, że to lepsza opcja? Czy może proponujesz coś innego? Pozdrawiam Edytowano 16 grudnia 2019 przez RoRo Nie ma sensu cytować całej wypowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 Polecam tego sprzedawcę 200 więcej, ale po kompletnym czyszczeniu, smarowaniu. Zobacz stan! https://allegro.pl/oferta/gramofon-nordmende-rp-1050-komp-przeg-paskowy-8736796338 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Batorski Napisano 16 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 (edytowany) Dzięki, przemyśle 😁, a co myślisz o tej drugiej ofercie co wysłałem? Edytowano 16 grudnia 2019 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 Bezsensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts