kaziutarnowo #1 Napisano 19 grudnia 2019 witam jestem tu nowy posiadam aplituner yamaha rx-v483 kilka dni temu dokupiłem subwoofer jamaha sw200 podłączyłem go przewodem 1xrca tak jak mi kazano w slepie i subwoofer niegra możktos mi pomoże co mam zrobic bo zabardzo niewiem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #2 Napisano 19 grudnia 2019 cześć, poza podłączeniem kablem RCA, należy jeszcze podpiąć do prądu, włączyć i uruchomić na nowo kalibracje w ampli KD Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziutarnowo #3 Napisano 19 grudnia 2019 witam dzieki że odpisałes do pradu podłaczone jest aplitunerw ustawieniach ze subwooer jest podłączony i żadnej reakcji 1 godzinę temu, Markcox napisał: cześć, poza podłączeniem kablem RCA, należy jeszcze podpiąć do prądu, włączyć i uruchomić na nowo kalibracje w ampli KD Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #4 Napisano 19 grudnia 2019 robiłeś ponowną kalibrację? Jak po kalibracji wyglądają ustawienia parametrów w ampli KD? Jak ustawione masz pokrętła w samym subie? Nie gra w 5.1, w stereo, czy w ogóle? wrzuć jakieś zdjęcia Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziutarnowo #5 Napisano 19 grudnia 2019 jest możliwosc bym napisał do ciebie sms mój tel 667003752 jesli tak to bym prosił o sms bo nikt nie może tego uruchomić pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #6 Napisano 19 grudnia 2019 póki nie będziesz znał odpowiedzi na powyższe pytania, to nawet tel nic nie pomoże, nie mówiąc o SMS. Obecnie nie jestem w posiadaniu szklanej kuli Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziutarnowo #7 Napisano 19 grudnia 2019 ok dzis mnie niema w domu ale jutro porobie foty i wysle ci niegra ani 5.1 ani w stereo wcale niegra Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach