Piotr8611 Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2019 Witam! Mam amplituner denon avrX 1300 W, z którego jakości dźwięku, jestem, jak na moje potrzeby, bardzo zadowolony, niestety szwankują mi jego funkcje sieciowe, tzn. nadzwyczaj często przerywa radio internetowe, . Mam w domu szybki internet ze światłowodu 100 mbit/s, rozprowadzany przez router/ może jest to wina routera/. Ale w laptopie, komputerze i smatrfonie internetu nie przerywa, a w denonie- tak. Router jest blisko, w odległości metra. Nie mogę niczego na temat modułu Wifi w instrukcji przeczytać, poza ogólnikami i przechwałkami, że ma dwuzakresowy moduł WLAN, nie ma też nigdzie żadnych krytycznych komentarzy na ten temat, więc może od Państwa forumowiczów czegoś się więcej dowiem. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2019 Jak router jest tak blisko to może kablem go podepnij do amplitunera? Przynajmniej się przekonasz czy to wina WiFi czy nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts