Artur Kortylewski Napisano 27 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2019 Mam dylemat w wyborze kilku konkretnych modeli - Epos M22i, Audio Academy Hyperion lV i Klipsch RP-6000F lub R-820F. Źródłem głównie ampli Onkyo RZ7300 oraz Rotel RA-02+RDC-02. Fronty jako początek do kina. Pomieszczenie - niestety otwarty salon z aneksem kuchennym ok 40m2. Każdy rodzaj muzyki od klasyki po metal. Będę wdzięczny za sugestie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilO Napisano 29 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2019 Zapoznaj się z Alfa F2 od Sounddeco. Jeśli się spodoba, do oddania mam "kopię" w stylu skandynawskim (jasna brzoza, olejowana) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 Czemu tylko te? Moim zdaniem najlepsze z tych to AA. Ale wielkość pomieszczenia jest dla nich zdecydowanie za duża. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Kortylewski Napisano 30 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 16 godzin temu, kamilO napisał: Zapoznaj się z Alfa F2 od Sounddeco. Jeśli się spodoba, do oddania mam "kopię" w stylu skandynawskim (jasna brzoza, olejowana) Odpadają za design, efektywność... 4 godziny temu, S4Home napisał: Czemu tylko te? Moim zdaniem najlepsze z tych to AA. Ale wielkość pomieszczenia jest dla nich zdecydowanie za duża. Pozdrawiam Spodobały mi się Klipsche na kilku odsłuchach... Jakieś sugestie do 3k? W nowych znalazłem 820f za 3k. Jest jeszcze 280f używka w podobnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts