Tomi1982 Napisano 31 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2019 Witam potrzebuje waszej pomocy nie wiem jak włączyć bluetooth yamaha r-s202d zgubiłem instrukcje pomożecie proszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2019 to raczej nic skomplikowanego. Wybierz z selektora za pomocą klawiszy bluetooth. Następnie w telefonie powinna wyświetlić Ci się ta Yamaszka. Nie masz tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi1982 Napisano 2 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2020 Nie na amplituner wyświetla się ikona bluetooth Off i nie wiem jak zmienić na ON Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi1982 Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 (edytowany) Dnia 31.12.2019 o 19:16, Miras23 napisał: to raczej nic skomplikowanego. Wybierz z selektora za pomocą klawiszy bluetooth. Następnie w telefonie powinna wyświetlić Ci się ta Yamaszka. Nie masz tak? Nie mam amplituner wyświetla się ikona bluetooth Off i nie wiem jak zmienić na ON Edytowano 3 stycznia 2020 przez Tomi1982 Fotka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 @Tomi1982 tu masz instrukcję: https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/A1cZtqbB2CS.pdf na stronie 13 jest opisane. Należy przytrzymać na pilocie przycisk "bluetooth" dłużej niż 3 sekundy, jest tam też inna metoda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi1982 Napisano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2020 13 godzin temu, JohnDoe napisał: @Tomi1982 tu masz instrukcję: https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/A1cZtqbB2CS.pdf na stronie 13 jest opisane. Należy przytrzymać na pilocie przycisk "bluetooth" dłużej niż 3 sekundy, jest tam też inna metoda. Dziękuję bardzo działa😉😊🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts