fish74 Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 Witam. Po długim czasie powrót do muzyki ...odkurzony sprzęt z piwnicy : Alton 80 po regeneracji głoścników , technics duża wieża wzmak su-v 500 , cd sl-ps670a , deck i tuner ( nieużywane ) duża wieża zaokrąglona , plus spotify ...gra to jak gra - znam opinie na temat Altonów jak i wzmacniacza. Na początek chce jednak zmienić kolumny .Później powoli resztę .NIe ukrywam że nie chcę wydać majątku i kupić sprzęt budżetowy . Pokój 4,10 x 4,00 , kolumny dość między meblami , od ściany ok 50 cm . Muzyka rock progresywny i okolice ale nie tylko .Leonard Cohen czy Cigarettes After Sex i tego typu klimaty , pewnie podepne też dekoder cyfrowy .Lubię soczysty dźwięk z głębokim basem i czystą górą. Widzę w bdb cenie Polk Audio T50 po 499/szt .Troche mnie przeraża niska waga ...czy to zagra niskim basem ? Czy jest to optymalny wybór? czy szukać coś innego .Pewnie mało szczegółów ale i nie szukam sprzętu za kilka tys .... Później zajmiemy się resztą .Z góry dziękuje za podpowiedzi. Odpisz, cytując
lysy Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 (edytowany) Z tych T50 nie bedziesz mial niskiego basu. Polecam posluchac JBL Arena 170 i to powinno w zupelnosci wystarczyc do 16m². Edytowano 4 stycznia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 5 godzin temu, fish74 napisał: Witam. Po długim czasie powrót do muzyki ...odkurzony sprzęt z piwnicy : Alton 80 po regeneracji głoścników , technics duża wieża wzmak su-v 500 , cd sl-ps670a , deck i tuner ( nieużywane ) duża wieża zaokrąglona , plus spotify ...gra to jak gra - znam opinie na temat Altonów jak i wzmacniacza. Na początek chce jednak zmienić kolumny .Później powoli resztę .NIe ukrywam że nie chcę wydać majątku i kupić sprzęt budżetowy . Pokój 4,10 x 4,00 , kolumny dość między meblami , od ściany ok 50 cm . Muzyka rock progresywny i okolice ale nie tylko .Leonard Cohen czy Cigarettes After Sex i tego typu klimaty , pewnie podepne też dekoder cyfrowy .Lubię soczysty dźwięk z głębokim basem i czystą górą. Widzę w bdb cenie Polk Audio T50 po 499/szt .Troche mnie przeraża niska waga ...czy to zagra niskim basem ? Czy jest to optymalny wybór? czy szukać coś innego .Pewnie mało szczegółów ale i nie szukam sprzętu za kilka tys .... Później zajmiemy się resztą .Z góry dziękuje za podpowiedzi. Polk Audio T50 to dobry zestaw kolumn, powinien sprawdzić się optymalnie w Twoim systemie. To kolumny grające mocno, szybko, dynamicznie, swobodnie. Polk Audio oferują bas punktowy, mocny, energiczny. W danym budżecie to moja rekomendacja. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy i zakupy. Odpisz, cytując
Ars_Poland Napisano 4 stycznia 2020 Napisano 4 stycznia 2020 4 godziny temu, Q21 napisał: Polk Audio T50 to dobry zestaw kolumn, powinien sprawdzić się optymalnie w Twoim systemie. To kolumny grające mocno, szybko, dynamicznie, swobodnie. Polk Audio oferują bas punktowy, mocny, energiczny. W danym budżecie to moja rekomendacja. Potwierdzam. Miałem je nawet w salonie ponad 30m2 i byłem zaskoczony co potrafią. Za tą kasę fajne kolumny. Pzdr. Odpisz, cytując
fish74 Napisano 6 stycznia 2020 Autor Napisano 6 stycznia 2020 (edytowany) W cenie 500-550 pln/szt nowe widzę jeszcze : Pylon Audio Pearl 20 ...tyle że tu bass reflex z tyłu . Z racji bliskiej odległości od ściany obawiam się dudnienia . Heco Victa Prime 502 Tannoy Eclipse 2 troszkę drożej ale w zasięgu Jamo S 805 HECO VICTA PRIME 702 i powiedzmy górna granica cenowa STX Electrino 150 Monitor Audio Monitor 200 a może jednak coś z używek ? 1300-1500 - kpl max budżet Edytowano 6 stycznia 2020 przez fish74 Odpisz, cytując
fish74 Napisano 8 stycznia 2020 Autor Napisano 8 stycznia 2020 nikt nic w temacie pozostałych ? ew używek Odpisz, cytując
Recommended Posts