rdk Napisano 28 listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 listopada 2008 Witam wszystkich serdecznie planuje zakupic zestaw kina domowego z malymi glosnikami zeby zamontowac na scianie nie mam miejsca na podlogowki pokoj 12m2 przeznaczenie muzyka filmy 50/50. Kino bez dvd bedzie podloczone to tv i pc fundusz jaki chcialbym przeznaczyc to ok 1500 wiem ze ciezko zlozyc cos za taka kwote ale nie mam duzych wymagac oczekuje aby sprzet gral przyzwoicie jesli byloby naprawde warto moglbym dolozyc do 2k ale i taniej tym lepiej. prosze o pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 28 listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 listopada 2008 Witam określ co dokładnie chcesz kupić za wymienioną kwotę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 listopada 2008 Chcesz amplituner oraz komplet 5 niedużych kolumn wraz subwooferem?Są takie możliwości - malutkie kolumny jak np. Tannoy FX 5.1http://www.allegro.pl/item461333927_tannoy...nio_okazja.htmloraz trochę większe (już traktowane jak podstawkowe), takie jak zazwyczaj daje się na tyły - np. zestaw JBL SCS-178http://www.allegro.pl/item486626892_jbl_sc...ep_wroclaw.htmlSprzęt ma być nowy, czy może być używany?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutu Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 WitamKolego , któyś raz juz na tym formu polecam zestaw JBL SCS-178. Jestem szczęśliwym posiadaczem tych kolumieniek i jestem z nich naprawde zadowolony. Za tą cene (1000-1100zł) nie kupisz nic lepszego, a w pokoju 12m spokojnie sobie poradza i jeszcze zostanie ci zapas mocy Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdk Napisano 29 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Chce kupic amplituner i glosniki (nówki) mysle ze JBL SCS 178 beda dobre jaki amplituner polecacie?Jak do tych glosnikow maja sie JBL CS 460 sa niewiele drorzsze bardziej podoba mi sie wyglad sa mniejsze i 8 ohmowe latwiej bedzie chyba wybrac av. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Najlepiej byłoby dozbierać i wydać przynajmniej 1000zł na amplituner - choćby taki DENON 1708 :http://www.allegro.pl/item494320529_denon_...ja_raty_fv.htmlJeżeli chcesz kupić nowy sprzęt, to warto by był to jednak trochę wyższy model niż podstawowy w serii - stąd łączny wydatek 2000 będzie dużo lepszym wyjściem niż sytuacja w której płacisz 1500zł i potem jestes niezadowolny z dźwięku Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdk Napisano 30 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2008 Budrzet moge podniesc w koncu wydatek na pare lat powiedzmy do 2,2-2,3 tys zl czy ktos moze wypowiedziec sie na temat glosnikow JBL CS 460. Moze cos z tych amplitunerow: Harman/Kardon AVR-147Onkyo TX-SR506Yamaha RX-V463Pioneer VSX-917 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts