anitt Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Błagam, pomozcie!! to wazne a ja kompletnie sie na tym nie znam , nie mam o tym zielonego pojecja! --> czy WSZySTKIE dyktafony cyfrowe maja podlaczenie do komputera??? czy jesli mozliwosc zeby jakis nie mial takiego podlaczenia?? BłAGAM POMOZCIE KOBIECIE W POTRZEBIE TO DLA MNIE NAPRAWDE B. WAZNE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Nowe modele mają wbudowany port USB (zazwyczaj jako "mini-USB") i do tego kabel połączeniowy (końcówka - standardowe USB do podłączenia do komputera).Natomiast teoretycznie może się zdarzyć jakiś starszy, słabszy model który w ogóle nie miał wyjścia USB i nie było możłiwości podłączenia go pod komputer (szansa na to jest mała, ale nie można jej wykluczyć).W opisie powinna być informacja na ten temat - szukaj hasła: "USB", "płyta ze sterownikami do Windows".Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Tak jak RoRo napisał, stasze model będą jedynie na kasety nowe zapisujące formaty np mp3 bede zapisywały i pamieć flas wiec kabel z USB ktry moze opcjonalnie służyć do ladowania po podłączeniu Windows wykryje jako np dysk przenośny lub po prostu dyktafon A tak przy okazji to nie to forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Muzyczny_GośćWydaje mi się, że pytanie brzmiało "czy WSZySTKIE dyktafony cyfrowe maja podlaczenie do komputera???"Wydaje mi się, że zazwyczaj dyktafony na kasety (zwykłe i mikro) były dyktafonami analogowymi, nie cyfrowymi PozdrawiamPS. Dlaczego nie to Forum? Audio - to audio... a do tego PC-AUDIO... Może uda się pomóc Koleżance? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 listopada 2008 Tak tak ale co do dyktafonow odebrałęm chyba pytanie trochę inaczej Ale dyktafon jako audio w sumie ja by nagrał swoj spiew to faktycznie No więc.. jak tam z dyktafonem - wszystko już ok ?PS> Ale mieszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts