anitt Napisano 29 listopada 2008 Napisano 29 listopada 2008 Błagam, pomozcie!! to wazne a ja kompletnie sie na tym nie znam , nie mam o tym zielonego pojecja! --> czy WSZySTKIE dyktafony cyfrowe maja podlaczenie do komputera??? czy jesli mozliwosc zeby jakis nie mial takiego podlaczenia?? BłAGAM POMOZCIE KOBIECIE W POTRZEBIE TO DLA MNIE NAPRAWDE B. WAZNE Odpisz, cytując
RoRo Napisano 29 listopada 2008 Napisano 29 listopada 2008 Nowe modele mają wbudowany port USB (zazwyczaj jako "mini-USB") i do tego kabel połączeniowy (końcówka - standardowe USB do podłączenia do komputera).Natomiast teoretycznie może się zdarzyć jakiś starszy, słabszy model który w ogóle nie miał wyjścia USB i nie było możłiwości podłączenia go pod komputer (szansa na to jest mała, ale nie można jej wykluczyć).W opisie powinna być informacja na ten temat - szukaj hasła: "USB", "płyta ze sterownikami do Windows".Pozdrawiam Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 29 listopada 2008 Napisano 29 listopada 2008 Tak jak RoRo napisał, stasze model będą jedynie na kasety nowe zapisujące formaty np mp3 bede zapisywały i pamieć flas wiec kabel z USB ktry moze opcjonalnie służyć do ladowania po podłączeniu Windows wykryje jako np dysk przenośny lub po prostu dyktafon A tak przy okazji to nie to forum Odpisz, cytując
RoRo Napisano 29 listopada 2008 Napisano 29 listopada 2008 Muzyczny_GośćWydaje mi się, że pytanie brzmiało "czy WSZySTKIE dyktafony cyfrowe maja podlaczenie do komputera???"Wydaje mi się, że zazwyczaj dyktafony na kasety (zwykłe i mikro) były dyktafonami analogowymi, nie cyfrowymi PozdrawiamPS. Dlaczego nie to Forum? Audio - to audio... a do tego PC-AUDIO... Może uda się pomóc Koleżance? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 29 listopada 2008 Napisano 29 listopada 2008 Tak tak ale co do dyktafonow odebrałęm chyba pytanie trochę inaczej Ale dyktafon jako audio w sumie ja by nagrał swoj spiew to faktycznie No więc.. jak tam z dyktafonem - wszystko już ok ?PS> Ale mieszam Odpisz, cytując
Recommended Posts