Jarek_Ogarek Napisano 15 kwietnia 2020 Napisano 15 kwietnia 2020 Dnia 8.04.2020 o 07:21, tomek4446 napisał: Generalnie to że przewód gramofon wzmacniacz nie powinien być za długi to wyjaśnił Ci już MobyDick , miałem kiedyś taką sytuację , że musiałem przestawić na jakieś dwa m-ce gramofon i był mi potrzebny przewód 5 m. Z tych które wówczas testowałem / Klotz , Sommer, Balden/ najlepiej sprawdził się przewód Badea 3402 , z tego co widzę jest na Allegro https://allegro.pl/oferta/kabel-bedea-gramofonowy-podwojny-made-in-germany-6888379067 Ideału nie było, ale też nie brzmiało tragicznie biorąc pod uwagę długość połączenia. Dziękuję za pomoc. Skorzystam z proponowanych przewodów. Cena przyzwoita. Podepnę się do tematu by nie mnożyć bytów ponad potrzebę. Który wybrać ? Technics SL-D2, Technics Sl-3210, Technics Sl-3310 Pionier PL-12D, Pionier PL-112D Hitachi HT 356 Telefunken TS-950 ... chciałbym zmieścić się w 800 zł. Odpisz, cytując
Recommended Posts