Kamil C Napisano 18 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2020 Cześć, Temat prosty i krótki - znacie jakieś wkładki, które są indetyczne z markowymi wkładkami a ich cena jest zachęcająca? Kilka przykładów ode mnie: 1. Ortofon OM 10 = Ortofon 2M Red Ten sam producent. Seria 2M zastąpiła serię OM. U znajomego odsłuchiwałem obydwie przez chwilę - dla mnie grają tak samo. Różnica? OM 10 można kupić za 250 zł, ceny 2m red zaczynają się od 400 zł. 2. Rega Carbon = Audio Technica AT-91 Nie słuchałem, ale na forach piszą że tak jest. Cena Rega Carbon - 160 zł, AT-91 - 100 zł 3. Goldring Elektra = Music Hall Tracker Niestety już chyba niedostępna. Wkładki identyczne kształtem i kolorem, różniły się tylko logo producenta. Cena Music Hall Tracker - 120 zł, cena Goldring Elektra - 500 zł A Wy znacie jakieś ciekawe kwiatki? Pozdrawiam, Kamil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Sprawdź tutaj lub wyszukaj na innym portalu; https://allegrolokalnie.pl/oferta/wkladka-shure-v15-iii-headshell-ortofon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts