thomson76 Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 witam jestem tu mowy i chcialem zapytac o gramofon sony PS-J10 kupilem go ale ramie nie schodzi do płyty, po prostu ta podpórka do końca nie wchodzi .Rozkrecilem go i zauważyłem sprezynke luźną zdjecia dodane ,czy to wina tej sprężyny i gdzie ja podpiąc .pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 24 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2020 (edytowany) @Audio Autonomy ???? Grzegorz potrzebna pomoc. Edytowano 24 stycznia 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 24 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2020 5 godzin temu, 1Ender napisał: @Audio Autonomy ???? Grzegorz potrzebna pomoc. Już odpowiedziałem wcześniej Koledze na to pytanie (tylko na innym forum) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson76 Napisano 24 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2020 O co chodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts