Focus 1975 Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Witam wszystkich ! Pytanie ! Jakie głośniki polecacie do Pathosa Classic One ? obecnie gram na Focal opera ,gramofon Transrotor ,ale nie brzmi w ogóle 😩!!! zero dynamiki ,dudniący bass -DRAMAT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Jaki masz duży pokój? Zrób zdjęcia. Gramofon cenowo to grubo. Jaka wkładka? Jaka igła? To czym bym się zajął to akustyka. Skontaktuj się z kolegą @Bartek z Mega-Acoustic . Dobrze jest zrobić pomiary i przygotować pomieszczenie do odsłuchu. Poprawa akustyki za ułamek tego co zapłaciłeś za sprzęt przyniesie dużo lepsze efekty. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus 1975 Napisano 31 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Wkładka i igła Goldring . Z ta akustyka pomieszczenia to spory problem jest ! Pomieszcenje w kształcie litery H . Za głośnikami i na przeciwległej stronie panele a’la dyfuzor . walcze na chwile obecna z falami stojącymi i pogłosami ! Nie wiem co robić 😩,chyba czeka mnie przeprowadzka 😤 1 minutę temu, Focus 1975 napisał: Wkładka i igła Goldring . Z ta akustyka pomieszczenia to spory problem jest ! Pomieszcenje w kształcie litery H . Za głośnikami i na przeciwległej stronie panele a’la dyfuzor . walcze na chwile obecna z falami stojącymi i pogłosami ! Nie wiem co robić 😩,chyba czeka mnie przeprowadzka 😤 Dodatkowo partnerka czepia się walorów estetycznych ,co nie ułatwia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts