Mariusz Kania #1 Napisano 31 stycznia 2020 Czesc , mam pytanie może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć , otóż próbuje podłączyć tv , konsolę i dekoder do amplitunera - Cambridge Audio Azur 640 R , ponieważ wszystkie urządzenia posiadają wejścia HDMI , robię to w następujący sposób - dekoder i playak wchodzą kablem HDMI do amplitunera w "in" , natomiast z amplitunera wyjściem "out" podłączam kablem HDMI z TV , problem polega na tym że : - nie ma dźwięku , jest jedynie obraz (podłączam dodatkowo optyczny z amplitunera z tv, ale nie pomaga , dźwięku dalej nie ma), nie wiem czy jest to kwestia ustawień w panelu sterowania (zalaczam ponizej fotki ) czy po prostu źle coś podpinam , nie zakładam uszkodzenia ampli to dźwięk z radia gra idealnie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BaliGdynia #2 Napisano 31 stycznia 2020 Ale nie ma dźwięku na TV czy na kolumnach? Spróbuj inny kabel HDMI z avr-tv może stary jest walnięty po prostu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach