JacekWF Napisano 2 lutego 2020 Udostępnij Napisano 2 lutego 2020 Aplikacja na telefonie Xiaomi Redmi często się zawiesza np. przy Tidalu po jakimś czasie działania kręci się białe kółeczko, myśli, myśli i nic nie można zrobić. Czy ta apka tak ma czy może to wina telefonu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Ja mam Xiaomi już któreś i mam Yamahe nic takiego się u mnie nie dzieje Więc to wina konkretnej sztuki albo apka źle zainstalowana. Usuń i jeszcze raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWF Napisano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 Apka instalowana kilka razy i nic nie pomaga ale na telefonie Samsung działa w miarę płynnie więc to wina Xiaomi. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 lutego 2020 Tak to wina Xiaomi. Pobawiłem się tym dłużej. Spotify też nie najlepiej śmiga 😭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts