emsi1981 Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 (edytowany) Witam Mam taki problem posiadam Tv samsung QE55Q64R i do tego ampltuner Yamaha rxv479 i po podłączeniu przez HDMI lub HDMI ARC na Tv nie wyświetla mi wogóle opcji jakie włączam na amplitunerze. Zmiana źródła lub wejścia HDMI nic nie daje. Dodam, że wcześniej miałem Tv Sony ponad 10 letni i wszystko działało idealnie. Podłączyłem poprzez HDMI i normalnie na TV widziałem opcje i miałem możliwość zmiany. Teraz potrzebuje wpisać hasło do wifi i jest możliwość tylko przy wyświetlaniu na Tv, a na samsungu nie ma tego i nie mam jak wpisać. czy ktoś coś może miał podobnego. Jak wybrnąć z takiej sytuacji. Czy jest może jakaś aplikacja, dzięki której będę mógł sterować amplitunerem z pozycji telefonu. Edytowano 3 lutego 2020 przez emsi1981 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 479 nie miał chyba jeszcze MusicCast? Ale czekaj bo nie kumam. nie masz sterowania? Czy nie wyświetla Ci się menu ekranowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emsi1981 Napisano 5 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2020 Nie wyświetla się menu ekranowe i przycisk na pilocie DISPLAY nie rozwiązuje problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 A restart urządzenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emsi1981 Napisano 6 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 (edytowany) Nic nie dało niestety. Zrestartowałem telewizor i amplituner Edytowano 6 lutego 2020 przez emsi1981 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts