pawel2317 Napisano 7 grudnia 2008 Napisano 7 grudnia 2008 Witam mam zamiar kupić sobie jakieś kolumny do 400zl proszę o pomoc bo ja sie na tym nie znam. Odpisz, cytując
RoRo Napisano 7 grudnia 2008 Napisano 7 grudnia 2008 Małe kolumny (podstawkowe) czy duże (podłogowe)?Nowe (będzie kiepsko - no chyba że nie masz dużych wymagań co do dźwięku...) czy używane?Na jakiej powierzchni ma to grać, pod co podłączone (jaki wzmacniacz), jakiej muzyki słuchasz?To tak parę pytań na początek, bo w tej chwili odpowiedź na Twoje pytanie brzmi bardzo prosto: "obojętnie jakie kolumny kupisz, byle były dobre i kosztowały mieściły się w Twoim budżecie" Pozdrawiam Odpisz, cytując
lukasz_pro Napisano 9 grudnia 2008 Napisano 9 grudnia 2008 dołącze sie do tematu ,ja chcem kupic nowe albo używane w b dobrym stanie za max 1000zł+wzmak (1000zł stereo +wzmak) głównie zależy mi na basie ale nie tylko (słucham przeważnie trance,electro house hip-hop amerykański czyli piosenki które karmią suby i kolumny niskim basiorem PS. podkresilam że bass "głównie" ale wysokie też dobre muszą być i średnie Odpisz, cytując
Recommended Posts