Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
gnz

dziwny dzwiek przy uaktywnieniu subwoofera

Recommended Posts

witam
mam pewien problem, prosze o pomoc. w skrocie: posiadam kino domowe glosniki 5.1 JBL Nortridge + ampli Denon. problem jest nastepujacy: subwoofer JBL E 250 jest podlaczony wejsciem LFE. jak wiadomo, gdy dzwiek jest cichy lub sprzet wylaczony sub po jakims czasie (10 min) sie wylacza (czerwona lampka). gdy dzwiek jest glosniejszy lub wlaczam sprzet, sub uaktywnia sie (zielona lampka) i wlasnie w tym momencie slychac taki dziwny dzwiek, cos w stylu krotkiego gwizdu, scratch'a albo jakiegos sprzezenia. wydaje mi sie ze nie bylo tego wczesniej, sub aktywowal sie bez wydawania zadnego dzwieku.
czy ktos wie co to jest? czy moze jest to normalna sprawa?

z gory dziekuje za pomoc

pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tzn ze cos jest z nim nie tak? niestety nie jest juz na gwarancji. znasz moze jakis dobry serwis w wawie, ktory sobie z tym poradzi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...