Karol Rorat Napisano 13 lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 lutego 2020 Głośnik od włączenia low frequency zablokował sie wszystkie diody się Dioda od ładowania świeci się z jednej strony na różowo i nie wiem co zrobić przyciski prawdopodobnie nie reagują ponieważ probowalem różne kombinacje restartu jakieś piecio clicki ale to nie pomogło pomocy niech się wypowie jakąś doświadczona osoba która ma flip 5 i wie jak naprawić ten problem bo w internecie nie ma takich problemow do JBL flip 5 only 3,4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Mi się kiedyś tak zawiesił Soundtouch. Nikt wcześniej nie miał takiego przypadku nie wiem jak to zrobiłem. Musiałem zdejmować gumkę od dołu i go rozkręcać na szczęście bateria była do odłączenia. Tak zrobiłem, podłączyłem i działał. Powinieneś mieć instrukcję jak zrobić twardy reset. Od tego zacznij. Kombinacja dwóch guzików. U mnie nie pomogło dlatego musiałem zrobić drastyczne kroki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalepakacper547@gmail.com Napisano 16 maja 2020 Udostępnij Napisano 16 maja 2020 naprawiles ten proglem bo ja mam to samo i nw jak to naprawic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orgon02 Napisano 17 lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 lipca 2020 Miałem bardzo podobny problem, taki że zaczęło brakować baterii i w tym czasie kiedy zatrzymałem piosenkę to się rozłączył i już więcej nie dało się z nim połączyć, tak samo tez się nie chciał wyłączyć i nie reagował na nic, świeciła mi się dioda power i diody tego obramowania, albo robicie hard reset, czyli przycisk "bluetooth" i "+" jednocześnie albo możecie też zmusić do wyłączenia przez naciśnięcie jednocześnie obu i przytrzymanie przez jakiś określony czas przycisków "power" i "bluetooth", tak długo aż się wam nie wyłączy i potem spokojnie można włączyć i działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilona01 Napisano 2 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2021 Witam. Mam głośnik Jbl flip 5. Niepokoi mnie dioda ładowania, cały czas mruga podczas ładowania i nie gaśnie. Też tak macie? Czy coś jest nie tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek07 Napisano 1 lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 lutego 2023 Dnia 2.06.2021 o 08:33, Ilona01 napisał: Witam. Mam głośnik Jbl flip 5. Niepokoi mnie dioda ładowania, cały czas mruga podczas ładowania i nie gaśnie. Też tak macie? Czy coś jest nie tak? Mam taki sam problem i glosnik się nie chce ładować tylko mruga czy już rozwiązałaś ten problem? Jeśli tak to chciałbym wiedzieć jak to naprawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts