bohema Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Panowie Już od długiego czasu nosze się z zamiarem zakupu kolumn do salonu. Niestety ze względu na ograniczony budżet jest to dość trudne Po przeczytaniu setek wątków, numerem jeden są kolumny Polk Audio T50. Tutaj moje zapytanie- jaki, nowy lub używany amplituner lub wzmacniacz polecilibyście do tego zestawu? Budżet bardzo skromny bo około 500zł- dlatego chyba używka jedynie wchodzi w grę? Sprzęt będzie podłączony do telewizora, ale zależy mi też na funkcjach sieciowych- puszczanie muzyki z laptopa, telefonu (wifi), oraz słuchanie radia. Oczywiście nie wykluczam chromecast audio. Myślałem o koreańskim Alientek D8 lub SMSL Q5pro ale wizja kupna sprzętu elektronicznego na alliexpres trochę mnie przeraża Zamieszczam też zdjęcie miejsca gdzie będą stały kolumny w salonie (20m) *** Korzystając z okazji- myślałem też o jednym z soundbarów Polk , czytałem o nich dużo pozytywnych opinii ale .. chyba nie będzie to lepszy wybór ? https://www.x-kom.pl/szukaj?q=soundbar polk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Ale nie ściskaj kolumn tak między szafki A później wybierz Denona PMA860 albo Yamahe AX500/700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts