bohema Napisano 14 lutego 2020 Napisano 14 lutego 2020 Panowie Już od długiego czasu nosze się z zamiarem zakupu kolumn do salonu. Niestety ze względu na ograniczony budżet jest to dość trudne Po przeczytaniu setek wątków, numerem jeden są kolumny Polk Audio T50. Tutaj moje zapytanie- jaki, nowy lub używany amplituner lub wzmacniacz polecilibyście do tego zestawu? Budżet bardzo skromny bo około 500zł- dlatego chyba używka jedynie wchodzi w grę? Sprzęt będzie podłączony do telewizora, ale zależy mi też na funkcjach sieciowych- puszczanie muzyki z laptopa, telefonu (wifi), oraz słuchanie radia. Oczywiście nie wykluczam chromecast audio. Myślałem o koreańskim Alientek D8 lub SMSL Q5pro ale wizja kupna sprzętu elektronicznego na alliexpres trochę mnie przeraża Zamieszczam też zdjęcie miejsca gdzie będą stały kolumny w salonie (20m) *** Korzystając z okazji- myślałem też o jednym z soundbarów Polk , czytałem o nich dużo pozytywnych opinii ale .. chyba nie będzie to lepszy wybór ? https://www.x-kom.pl/szukaj?q=soundbar polk Odpisz, cytując
S4Home Napisano 14 lutego 2020 Napisano 14 lutego 2020 Ale nie ściskaj kolumn tak między szafki A później wybierz Denona PMA860 albo Yamahe AX500/700 Odpisz, cytując
Recommended Posts