skaktus Napisano 17 lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 lutego 2020 (edytowany) Witajcie. Po zwróceniu sie do Was o pomoc w moim poprzednim temacie i po dołożeniu funduszy, zakupiłem amplituner jak w tytule. Jestem po pierwszych testach itd. Zwracam się do Was z pytaniem - czy ten amplituner posiada opcje, w ktorej to przednie kolumny mogą być ustawione na duże (działać w pełnym zakresie, łącznie z basem) jakrównież podawać dodatkowo bas na pasywny subwoofer? Grzebałem w ustawieniach i nie doszedłem do rozwiązania. Dziękuje za każdą wskazówkę. Edytowano 17 lutego 2020 przez skaktus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 18 lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 lutego 2020 to trzeba pogrzebać przede wszystkim w instrukcji, nie w ustawieniach. Każdy amplituner powinien mieć możliwość grać frontami w pełnym zakresie. Subwoofer pasywny tylko przy zastosowaniu dodatkowego wzmacniacza dla tego subwoofera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaktus Napisano 18 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2020 Ten amplituner posiada wbudowany wzmacniacz dla subwofera pasywnego. Mocą nie poraża, ale do pokoju 16m2 jest idealny. Z instrukcji skorzystam raz jeszcze, jak ktoś będzie miał jakiś pomysł niech da znać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts