Kacperek Napisano 27 lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 Koledzy, wiecie może co to za banany, coś są warte? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 29 lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 lutego 2020 Trudno powiedzieć ile są warte. Może z 5 zł za szt? Chcesz sprzedać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Zuk Napisano 1 marca 2020 Udostępnij Napisano 1 marca 2020 Są warte tyle ile ktoś za nie zapłaci..To Ty wiesz kto je wyprodukował.. Więc od tego zależy cena.. Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek Napisano 2 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2020 7 godzin temu, Darek Zuk napisał: Są warte tyle ile ktoś za nie zapłaci..To Ty wiesz kto je wyprodukował.. Więc od tego zależy cena.. Pozdrawiam Darek Ja pier... ale mądrości : / P.S. Ja chciałem je kupić, nie sprzedać. Już nie aktualne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Zuk Napisano 2 marca 2020 Udostępnij Napisano 2 marca 2020 Odpowiedz była adekwatna do pytania...I daruj sobie te wulgaryzmy proszę.. Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts